Basta

Tilbakeblikk på 2015

BastaComment

Kaleido 3, Trinn - Cappelen Damm

Martin M. Hvattum Illustrasjon

I løpet av 2015 har Martin vært med og jobbet med nye spennende lærerverk i Cappelen Damms Kaleido-serie. Det er snakk om to Lese- og Spåkbøker samt to arbeidsbøker til 3. trinnet. Her har det gått i alt fra vignetter til tegneserier og utfyllende oppslag.

Fokuset har vårt på å skape ett morsomt og rikt univers som kan inspirere nysgjerrige elever! Dette har naturligvis vært med på å forme historiefortellingen og formspråket i arbeidene som er fargerike og fulle av morsomme detaljer.

 

 

 

Cumulus 1-4. Trinn - Aschehoug

Kari Sortland Illustrasjon

    Kari Sortland har blant annet fullført fire år med illustrasjoner til læreverket Cumulus for Aschehoug forlag. Tema er naturfag og samfunnsfag fra 1. til 4. klasse. Det har blitt både bøker og tavleressurser. Og en mengde illustrasjoner av alle slag.

 

Kari Sortland har blant annet fullført fire år med illustrasjoner til læreverket Cumulus for Aschehoug forlag. Tema er naturfag og samfunnsfag fra 1. til 4. klasse. Det har blitt både bøker og tavleressurser. Og en mengde illustrasjoner av alle slag.